Bangkok?

Hoe start je aan een reis naar Bangkok? Op deze blog vindt je verschillende leuke bezienswaardigheden, plekjes en reistips voor enkele dagen in deze prachtige, drukke en fantastische stad!

Wij hebben bij aankomst een taxi genomen naar ons hotel in Bangkok centrum. Hiervoor mag je maximum ongeveer: 1000 THB rekenen. Ik heb op voorhand veel tijd gestoken in het zoeken naar een goed hotel in Bangkok. Ik wilde graag overnachten in een mooie building met uitzicht over de stad. Helaas heeft dit ook wel een prijskaartje! Ik vond dit zonde van het geld, aangezien we van plan waren om heel wat te doen en eigenlijk enkel zouden slapen in ons hotel. Hierdoor hebben we gekozen voor een budgetvriendelijke optie, namelijk: Royal Princess Larn Luang. Prijs/kwaliteit is dit een goede keuze. Wij betaalden 277 euro voor 5 nachten voor ons samen. De inkomhal is erg modern en ook de kamers zijn proper en ruim. Wij waren blij met deze keuze!

Het hotel ligt tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ Bangkok. Het was dus de ideale uitvalbasis om een tuk tuk te nemen en de stad in te trekken. De tuk tuk’s stonden steeds klaar aan de overkant van de straat. Je zou rond de 100 à 150 THB moeten rekenen om op je bestemming te geraken.

Tip: vertel niet dat je het eerste keer is in Thailand, zo weten de chauffeurs dat je niet op de hoogte bent van de prijzen en durven ze meer aan te rekenen. Zo betaalden wij in het begin soms 250 THB voor een ritje!

20171123_160406-e1540293017614.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s