Bangkok: Siam Square & Baiyoke sky tower

Siam Square

Hier vind je de hypermoderne shoppingcentra en dus ook tal van eet gelegenheden. Wij vonden dit de perfecte plek om even rustig rond te wandelen en te bekomen van de lange reis. Wij waren volledig onder de indruk van Siam Square! Als je dit vergelijkt met shoppingcentra in eigen land stellen de shoppingcentra bij ons niet zoveel meer voor. Je hebt zoveel opties om te eten, en ook enorm veel mogelijkheden voor een dessertje. Één ding is zeker: honger ga je hier niet lijden. Wij zijn hier geregeld tussendoor gestopt om even te bekomen van een warme dag of om rustig in rond te wandelen.

Vanaf het centraal station kan je meteen terecht in het Siam Center. Via de vierde verdieping geraak je in het Siam Discovery Center dankzij een overdekte gang. Hier vindt je de boetieks van de grote merken. Op de 6de verdieping vindt je hier ook Madame Tussauds terug.

Vanaf de derde verdieping van het Siam center geraak je in het Siam Paragon. Hier vindt je naast boetieks ook tal van goede restaurants en een kunstmatige waterval. Onder Siam Paragon bevindt zich Siam Ocean World. Wij verdwaalden hier letterlijk! In het begin is het echt even zoeken hoe de verbindingen tussen de shoppingcentra werken.

Niet te missen is het MBK center! Naast de duurdere merkwinkels in het Siam-gebied vindt je hier enorm veel winkeltjes, kraampjes , elektronica etc. tegen voordelige prijzen! Een absolute aanrader.

Tip! Koop je souvenirs in Bangkok! Wij hebben ze hier het goedkoopste gevonden. Op de bovenste verdieping van het MBK center vind je alleen maar souvenirs tegen voordelige prijzen. Hier moet je zeker even een stop maken als je leuke spulletjes wil vinden voor vrienden en familie. 

Baiyoke Sky tower

De Baiyoke Sky Tower is iets wat je niet mag overslagen! Deze 309 m hoge toren (met mast 328 meter hoog) is de hoogste van Thailand. In minder dan een minuut ben je met de hogesnelheidslift op de 77ste verdieping waar zich een uitzichtplatform bevindt. Je kan te voet met de trap verder tot op de 84ste verdieping waar zich een ronddraaiend uitkijkplatform bevindt. Hierop heb je een prachtig uitzicht over Bangkok.

Prijs: 350 THB voor 16u, na 16u 400 THB. In de prijs zit een drankje mee inbegrepen dat je kan opdrinken in de bar iets hoger. Zo kan je een cocktail drinken met een prachtig uitzicht.

Tip: Doe dit s’avonds! Het uitzicht is prachtig wanneer het donker is en alle lichten van de stad branden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s