Heb jij een goed verzorgingsritueel voor je huid?

Ik vind een goede huidverzorging een absolute must! Het is belangrijk om zorg te dragen voor je huid met de juiste producten. Door mijn job als verpleegkundige met onregelmatige shiften heb ik vaak last van een vermoeide huid door te weinig slaap, onregelmatig te eten, droge lucht,… Daarom reinig en verzorg ik mijn huid zowel s’morgens als s’avonds. Dit is echt enorm belangrijk voor later. Door hele dagen een mondmasker te dragen, merk ik dat mijn huid plots last heeft van meer oneffenheden.

Avène heeft met ‘Eau Thermale Avène’ reeds lange tijd een geweldige spray die verzachtend is en voor anti-irritatie zorgt, namelijk de Spring Water Spray. Nu hebben ze een nieuwe skincarelijn binnen dit gamma, genaamd ‘Tolérance control’. Een onaangename, trekkerige huid kan gekalmeerd worden dankzij de ‘gell cleansing lotion ‘, ‘soothing restorative balm’ en/of de ‘restorative soothing cream’. Ik kreeg de kans om deze uit te proberen en het zijn stuk voor stuk topproductjes als je het mij vraagt!

  • De reinigende gellotion heeft een zeer zachte textuur en smelt op de huid. Het bevat een hoge concentratie Thermaal water van Avène dat de huid voorzichtig reinigt en de huidbarrière respecteert. Het hoeft niet afgespoeld te worden, heel handig!
  • De verzachtende herstellende balsem en crème kalmeren de huid onmiddellijk en controlerende hyperreactiviteit van de huid langdurig. De balsem geeft de huid een comfortabel gevoel, de crème trekt snel in voor een hernieuwde zachtheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s